Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!
Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!
Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!
Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!
Vi har 65798 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin
Vores medlemmer har i alt skrevet 2049604 indlæg i 100423 emner
1 nye indlæg i dag
Bay skrev:Før. Man vejer altid råvarene
essensen skrev:Bay skrev:Før. Man vejer altid råvarene
but why ?
Hvis man steger 200 gram kød, men kun har 150 gram tilbage og indtager de 150 gram - så har man vel reelt kun spist 150 gram ?
essensen skrev:Bay skrev:Før. Man vejer altid råvarene
but why ?
Hvis man steger 200 gram kød, men kun har 150 gram tilbage og indtager de 150 gram - så har man vel reelt kun spist 150 gram ?
MC skrev:essensen skrev:Bay skrev:Før. Man vejer altid råvarene
but why ?
Hvis man steger 200 gram kød, men kun har 150 gram tilbage og indtager de 150 gram - så har man vel reelt kun spist 150 gram ?
Min logik siger mig at energiindholdet er udregnet udfra massen incl. væske. Men jeg er slet ikke sikker?
Bork skrev:Inden stegning.
Indholdsfortegnelsen på varen kan jo ikke sige hvordan du steger din bøf.
Smeden skrev:eks:
200g rå bøf:
40g protein
10g fedt
150g vand
150g stegt bøf
400g protein
10g fedt
100g vand
Grunden til bøffen vejer mindre er altså vandet, men hvor mange procent hver nutrient udgør massemæssigt er steget. Næringsindholdet er det samme, så hvis man skal regne kalorier ud på det, skal du bruge værdien for den rå bøf, fordi næringsværdierne er givet for den rå pakke.
Altså: vej for rå.
Smeden skrev:Essens, så du siger altså du har vejet din mad forkert i alle de år? Er det måske derfor du er blevet så grusomt overvægtig?
Smeden skrev:Essens, så du siger altså du har vejet din mad forkert i alle de år? Er det måske derfor du er blevet så grusomt overvægtig?
Smeden skrev:Frossen. At lynfryse noget gør ingenting ved vandindholdet. Der kommes godtnok et tyndt lag vandglasering på vejer som løse rejer, men vægten er altid opgivet uden den.
Der kan godt ryge lidt ekstra væske af frosne produkter, så jeg vejer mit kød og fisk frossent. (undtagen rejer)
Bay skrev:essensen skrev:Bay skrev:Før. Man vejer altid råvarene
but why ?
Hvis man steger 200 gram kød, men kun har 150 gram tilbage og indtager de 150 gram - så har man vel reelt kun spist 150 gram ?
Man må jo gå ud fra at det væske som er "tilført" kødet også er regnet med i indholdsfortegnelsen. Så ja, kødet bliver lettere, men det ændre ikke på at det stadig var f.eks 200g kød du brugte og ikke 150g.
Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 2 gæster