Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65825 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049613 indlæg i 100423 emner

0 nye indlæg i dag


Online
I alt: 1624
Medlemmer: 2
Skjulte: 0
Gæster: 1622

Følg bodybuilding.dk på

hvor meget kylling efter det er stegt?

Udskriv emne


Kosten og dens betydning for optimale resultater

Tilbage til Kost & kosttilskud





Hej,

Når jeg laver en kostplan, er det ud fra hvor meget kødet vejer, inden det er stegt. Så hvor meget tror i ca. 150 g kylling vil veje efter det er stegt? der er 15% lage/væske tilføjet. Skal nemlig have kylling lige her om lidt :P så det kunne være rart at vide hvor meget jeg nogenlunde skal indtage ;-)
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 50
Tilmeldt: 9. mar 2012, 18:44
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



nicklas-m skrev:Hej,

Når jeg laver en kostplan, er det ud fra hvor meget kødet vejer, inden det er stegt. Så hvor meget tror i ca. 150 g kylling vil veje efter det er stegt? der er 15% lage/væske tilføjet. Skal nemlig have kylling lige her om lidt :P så det kunne være rart at vide hvor meget jeg nogenlunde skal indtage ;-)


Hvad er problemet i at bruge makroerne og kcal i kyllingen, inden det er stegt? Det er jo samlet set ikke fordi der forsvinder nogen af delene.
Følg min logbog her: Log med Gosser
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1518
Tilmeldt: 29. jul 2008, 19:03
Geografisk sted: Kolding
 
Træner her: Fitness World Kolding
Fitness World
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 145.00
- Squat: 180.00
- Dødløft: 237.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Vis galleri (10)
Kostplan: Vis kostplan



Gosser skrev:
nicklas-m skrev:Hej,

Når jeg laver en kostplan, er det ud fra hvor meget kødet vejer, inden det er stegt. Så hvor meget tror i ca. 150 g kylling vil veje efter det er stegt? der er 15% lage/væske tilføjet. Skal nemlig have kylling lige her om lidt :P så det kunne være rart at vide hvor meget jeg nogenlunde skal indtage ;-)


Hvad er problemet i at bruge makroerne og kcal i kyllingen, inden det er stegt? Det er jo samlet set ikke fordi der forsvinder nogen af delene.


Det er fordi at vi er 6 personer i min familie, og så er det svært at lave 150 g kylling kun til mig, når de andre også skal have noget. Og hvis jeg spiser 150 g kylling efter det er stegt, så får jeg for mange proteiner i forhold til mit kostprogram. Så er der nogle der har en idé om nogenlunde, hvor meget jeg skal have efter det er stegt? :P
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 50
Tilmeldt: 9. mar 2012, 18:44
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Jeg ved at 200g kylling råt vejer 140g efter stegning, så et svind på 30%
Så 150g bliver til 105g ca.

PS. din kostplan er ikke den bedste - for meget carbs kontra de andre macros og ingen grøntsager. (kender dog ikke dit mål og/eller dine stats)
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 1915
Tilmeldt: 21. aug 2011, 22:11
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 104.00
- Squat: 145.00
- Dødløft: 187.50
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Det er umuligt at sige. Du kan have kylling med 13% lage der forsvinder f.eks. eller du griller/steger den for meget og saften ryger ud...

Lave dit "homework" og ta 150gr kylling, steg den, og vej den så igen. Så burde du have svaret.
The Earth slowly rots into a malignant tumor
Breeding no life for the future of the world
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 2075
Tilmeldt: 11. apr 2011, 16:47
Geografisk sted: Forskelligt
 
Træner her: Roskilde Atlet Klub - RAK
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 130.00
- Squat: 110.00
- Dødløft: 150.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



nicklas-m skrev:Hej,

Når jeg laver en kostplan, er det ud fra hvor meget kødet vejer, inden det er stegt. Så hvor meget tror i ca. 150 g kylling vil veje efter det er stegt? der er 15% lage/væske tilføjet. Skal nemlig have kylling lige her om lidt :P så det kunne være rart at vide hvor meget jeg nogenlunde skal indtage ;-)


Du er vel klar over at tilberedt kylling indholder lige så meget protein som ikke tilberedt selvom vægten ikke er ens?

Kød indholder en del vand og en del af vandet fordamper under tilberedningen.

Når man køber kylling kød der er færdig tilberedt kan protein procenten godt ligge på 32 hvor den før tilberedt vil ligge på ca de 22 så roughly er der gået 1/3 del vand fra hvilket passer meget godt på ca 33%

Nu håber jeg sgu at jeg kan huske hvordan man regner fra skole tiden ellers correct me if i am wrong :D
Sidst rettet af Pre Big Bang 25. jun 2012, 20:27, rettet i alt 1 gang.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 915
Tilmeldt: 7. mar 2012, 20:54
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



For mange proteiner..
Billede
Brugeravatar
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 479
Tilmeldt: 20. sep 2010, 19:10
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 95.00
 
Logbog: Vis logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



en venlig sjæl der kan fortælle mig måde hvorpå jeg kan regne den stegte vægt ud på kylling med 14% lage? skal have 230 gram råt kylling. ville godt vide om man kan holde sig til en tommelfinderregel eller en nem måde man kan regne det ud på :)
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 20
Tilmeldt: 23. apr 2013, 07:07
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Hvis du skal have 230g, og du steger 1000g i alt, så bare tag procentdelen af det færdige resultat.
Du skal have 230/1000 = 23%
Færdig vægt = 750g.
Så passer din mængde til 750 * 0,23 = 172,5g.
Går ud fra det er en fin metode, hvis du laver en større portion end du umiddelbart skal have.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 48
Tilmeldt: 6. sep 2009, 21:27
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Tilbage til Kost & kosttilskud




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 6 gæster