Bruger login







Tilbudsguide, uge 45, 2019
And og æg!

Tilbudsguide, uge 44, 2019
Svinemørbrad og mandler!

Tilbudsguide, uge 43, 2019
Havregryn og oksefilet!

Tilbudsguide, uge 42, 2019
Olivenolie, granatæble og mango!


Statistik

Vi har 65825 registrerede brugere. Nyeste registrede medlem er peinoin

Vores medlemmer har i alt skrevet 2049613 indlæg i 100423 emner

0 nye indlæg i dag


Online
I alt: 1524
Medlemmer: 2
Skjulte: 0
Gæster: 1522

Følg bodybuilding.dk på

Vejning af mad - før eller efter tilberedning

Udskriv emne


Kosten og dens betydning for optimale resultater

Tilbage til Kost & kosttilskud





Hey BB!
Vil gerne høre jeres mening omkring hvordan man skal veje sin mad, altså om det er før eller efter tilberedning, gerne med en begrundelse! :)
Efter min mening skal ris/pasta vejes inden kogning, da den ekstra vægt er vand og ikke indeholder nogle kalorier, og omvendt med kød da svinder i vægt!
Ved godt det har været oppe før, har også søgt og fundet noget, men synes bare jeg har fundet så mange forskellige svar.
 
Reputation point: 0
 
Indlæg: 3
Tilmeldt: 10. aug 2012, 14:30
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 160.00
- Squat: 200.00
- Dødløft: 180.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



angivelser på emballagen er som ofte i utilberedt vægt, så det må derfor være mest hensigstmæssigt at veje det inden.
 
Reputation point: 5
 
Indlæg: 77
Tilmeldt: 23. nov 2010, 14:51
 
Styrkeliste
- Bænkpres: 120.00
- Squat: 140.00
- Dødløft: 180.00
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Bare vej det hele inde..
 
Reputation point: 15
 
Indlæg: 772
Tilmeldt: 8. maj 2012, 10:33
 
Logbog: Ingen logbog
Galleri: Intet galleri
Kostplan: Vis kostplan



Tilbage til Kost & kosttilskud




Brugere online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 2 gæster